2010.06.12. IV. Mecseki Hegyikerék - MTB teljesítménytúra


Negyedik alkalommal került megrendezésre a Mecsek talán legszebb és legnépszerűbb pontjait is érintő teljesítménytúra.
A májusi-júniusi esőzések adtak némi izgalmat számunkra és ezt még tetőzte az Erdészet „tilos az Á” rendelkezése is. Szerencsére a nap kisütött és száradni kezdett a pálya. Igaz, hogy maradtak mocsaras részek de ezeket kizárólag az 50-esek számára tartogattuk… (Ők úgysem 100-asok)
Gratulálunk Mindenkinek aki eljött és gyűrte Magát, kiemelném a 43 fős mezőny legfiatalabb tagját Winterverber Pétert, ki 14 évesen derekasan küzdött és megcsinálta ! Bravó !
Várhelyi Sanyi bá pedig ismét letette a névjegyét… (68 évesen én is szeretnék ilyen fitten mozogni !)
A két leggyorsabb résztvevő is említést érdemel: 30 km-en Troska Csaba 1 óra 49 percet, 50 km-en Hurton György 3 óra 15 percet repesztett. A tájat majd valaki mesélje el Nekik mert aligha látták…
Sajnos volt egy baleset is, Lengyel Zolinak ezúton is gyors helyre rázódást kívánunk, illetve Hegyi Zoli bringáját a technika ördöge támadta meg és falta fel. (hiába, az áruházi bringa nem ide való)
Köszönet a pontőröknek és etetőknek:
Nagy Gergő (Tubes), Blum András és Noémi (Vágotpuszta), Müller Évi és Rolf (Mecsekrákos), Fülöp Szilvi (rajt-cél) valamint a hertelendi strand pénztáros nénije…
Várunk Mindenkit jövőre is !
Gábor Tomi (Jakab-hegy) és Poór Bazsi (söprű)

Képek:
Blum András fotói megtekinthetők itt.
Müller Éva fotói megtekinthetők
itt.
Poór Balázs fotói megtekinthetők itt.



Ha valakinek Internetre feltöltött képei, videoi vannak a teljesítménytúráról, küldje el a linkjét a kemenyfi@freemail.hu címre, hogy felkerülhessen erre az oldalra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése