2012.06.02. XXI. 2x100 km Baranyában országúti kerékpáros TT

Eredeti kiírás
Térkép
Menetlevél


Nem volt túlzottan bíztató a reggel. Pontőrtársammal, Gáborral esőben indultunk otthonról. Útközben a hímesházi pont felé több telefonhívást is kaptam, hogy meg lesz-e tartva a teljesítménytúra. A válasz mindig „igen, természetesen, csupán a résztvevőktől függ” volt.
Le a kalappal a résztvevők előtt, hiszen a nem túl bíztató reggeli időjárás ellenére így is 56 fő ült nyeregbe.
Az esőkabát előbb-utóbb lekerült rólunk, majd az út is felszáradt. Hőség sem volt, ami máskor igencsak megnehezítette a tekerést.
A 100 kilométeres távot 43 fő, a 200 kilométert 13 fő teljesítette, akik az élményen kívül emléklapot és kitűzőt vihettek a túra után magukkal.
Szokásokhoz híven külön díjaztuk a legidősebb és a legfiatalabb teljesítőt, akik az életkoruknak megfelelő pezsgő díjazásban részesültek.
A legidősebb résztvevő címet klubtársunk Kis-Hegedűs József (65) kapta, a legfiatalabb pedig Winterwerber Péter (16) volt.
Az értékelés során az időeredmény nem számított, csat a táv szintidőn belüli teljesítése. Viszont érdemes megemlíteni Poór Balázs és Somogyi Zoltán nevét, akik a 200 kilométeres távot 7 óra 20 perc !! alatt teljesítették. 100 kilométeren is az ő idejük volt a legjobb: 3 óra 40 perc.
Igen komoly sportteljesítmény!

De nem is ez a lényeg egy teljesítménytúránál, hanem az, hogy minél többen mozogjanak, mert az egészséges testileg-lelkileg!

Gratulálunk minden teljesítőnek! Köszönet rendezőtársaimnak.
Találkozzunk a jövő heti Hegyikeréken, illetve egy év múlva június első szombatján a 2x100-on, illetve valamelyik túrán.


Lejegyezte: Keményfi Balázs

96 km eredményei
203 km eredményei

Képek:
Keményfi Balázs fotói
Tamás József fotói
.

2 megjegyzés:

  1. A képekre mutató link nem működik nekem, de a Picasa-n rákeresve könnyen megtaláltam.
    Bár újonc voltam a túrán, nagyon tetszett, és nagyon élveztem, köszönöm a szervezést és a remek napot!

    VálaszTörlés
  2. Szia Bogyó!
    Örülök, hogy jól érezted magad, gyere máskor is.
    Köszönöm a linkkel kapcsolatos észrevételt, javítottam.
    Balázs

    VálaszTörlés