2014.05.25 Kicsi csúcs túra és CSÚCS túra megbeszélés

Május 25.-én vasárnap  délután a Mecsek Áruház elől 2 óra 3 perc indulással egy erőfelmérő túrát szervezünk a CS Ú CS túrára jelentkezők részére.
A túránk csúcspontján, Remeteréten az esőbeállónál egy szalonnasütéssel egybekötött megbeszélést tartunk. Fő témák a telekocsis kiutazás megszervezése, az útvonallal kapcsolatos információk megosztása, és konzultáció a gyengébb edzettségű jelentkezők felkészüléséről.
A túrán és a szalonnasütésen bárki részt vehet, sütnivalót hozzatok!

Kettő óra három perckor hangos dudaszóra elindult a túravezető, páran utána szóltak hogy várjon mert jönnek még. De nem véletlenül lett az idő percre pontosan meghatározva, hiszen a komlói, bólyi stb. túratársak időben megérkeztek. Tiszteljük Őket annyira, hogy nem raboljuk az idejüket várakozással. Jó is hogy elindultunk, így csak utunk 2/3-án áztunk. A tapasztalt túrázók egy része probléma nélkül feltekert, volt aki visszafordult. A Zoliék meg akkor szeretnek tekerni amikor jól esik. Rövid várakozás után zökkenőmentesen kialakult az utazás beosztása. Közben a fiúk jó kis tüzet gyújtottak, és a szalonnasütés is összejött.
Lejegyezte, túravezető: Bodrogi Frigyes és Czékus Mária

Képek:
Bodrogi Frigyes fotói

Vasárnap valaki otthagyta a kesztyűjét Remete-réten. Átvehető K. Tominál. 70/381-41-20



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése