2024.01.20. BARTINA gyalogos teljesítménytúra

Útvonal: Gyűszűbirtok (Rajt) - szalagozás - P - Gesztenyés elágazó - P - szalagozás - Strázsa-hegy tető - szalagozás - Szálka lovarda - szalagozás - P - szalagozás - Felső erdő - szalagozás - So - szalagozás - S - szalagozás - P - szalagozás
Táv: 18 km, Szint: 516 m

A túranap reggelén már tudtuk, hogy gyönyörű napos időben fogunk túrázni. Azért reggel mégropogós hideg volt. 

A parkolást és a túra rajt és cél helyszíne is megváltozott az eddigiekhez képest. A TESCO-nál tudtunk parkolni és folyamatos buszközlekedés biztosította a túrázok szállítását a regisztrációhoz. Az új helyszín a Gyűszű birtokon volt. Minden igényt kielégítő volt az indulás. DT. Mariannal voltam és nagyon jól tájékozódtunk. Egyszer sem tévedtünk el. Mondjuk igen nehéz is lenne eltévedni, mert mint mindig most is rengeteg ember volt az eseményen, ezért elég volt követni a túrázókat és az elágazásoknál figyelni a jelzéseket. 

A túra jelszava a CSÚSZKÁLÁS volt. Reggel csúszkáltunk a jeges dűlőutakon, majd csúszkáltunk a havas erdei utakon és a túra vége felé pedig csúszkáltunk a sárban. Nekem a Bartina túra minden körülmények között tetszik. Nagyon jó hangulata van az ellenőrző pontoknak. Jó az ellátás. Az egyedi kitűzőket pedig nagyon szeretem birtokolni. 

Jövőre talán nagyobb csapattal sikerül indulni.

Lejegyezte: Miklovich Csilla

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése