2024.02.03. Turista farsangi bál

 A bál eredeti meghívója ITT.

A farsangi program délután 15 órakor kezdődött játékos „túrával” Pécsbányatelepen. Egy feladatsor végig vezetett minket a településrész érdekességein. Gyönyörű épületekre hívta fel a figyelmünket a szervező. Kedves, érdekes, kalandos helyekre vezetett el minket a túra. A feladatsort sikeresen teljesítettük és a célban megkaptuk a kitűzőnket. 

A farsangi mulatságra 18 óra felé gyülekeztek a túrázók. Nagyon sok ismerőssel találkoztunk.
Kellemes meglepetés volt mindannyiunknak a találkozás régi és régebbi ismerősökkel. A résztvevők szinte mindegyike valamilyen jelmezt viselt.

A gépzene, ami a talpalávalót szolgáltatta retró jellegű volt. Nagyon sokat táncoltunk. Felért szerintem egy 30 km-es túrával.

A szervezők játékos vetélkedőt is beiktattak, ahol az 5 fős csapatunk 2. helyezést ért el. Tombolán is nyertünk apró tárgyakat. 

Az ellátás bőséges volt és nagyon finom. 

Az a mondás, hogy fiatal koromban 4 nap bulizást 1 napig pihentem, most meg 1 nap bulizást 4 napig pihenek ez rám nagyon igaz ez után az esemény után is.

A szervezők nagyon jó programot állítottak össze. Mindenkinek bátran ajánlom a Pécsbányai Közösségi Ház programjait és a Mecseki Barangolók Társaságát.

Lejegyezte: Miklovich Csilla


Képek:
Földes Csaba fotói

Mellékletek

.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése