2013.08.31. Kerékpáros program a Biokom Kft szervezésében

Túrakiírás: Kerékpáros kirándulás augusztus 31-én (szombaton) 10:00-13:00 óra között kerékpárúton és kis forgalmú aszfaltos úton. A szintkülönbség minimális, gyermekek is teljesíthetik.

A Biokom-os túrán közel 20-an vettünk részt a kiírás szerinti útvonalon haladtunk Pellérdig, ahol a csapat inkább a rövidebb utat választva elindult vissza Keszü irányába, de mivel a túravezető a lemaradókért éppen vissza ment végül is mindenki elindult utánunk Aranyosgadányba. Ott javasoltam egy pihenőt a szobor parkban, amit még sokan nem ismertek.
A látogatás után Keménygadány, Keresztes puszta, Pellérd, Keszü érintésével és sok várakozással érkezett a csapat a Malomvölgyi tóhoz. A tó megkerülése és a fagyizás után, csoportkép és búcsú. A teljes táv 33 km lett.
Túratársam Péter javasolta tekerjünk még egy kicsit. Így elindultuk egy horgász tó látogató túrára. Pogányt már ismerte ezért a szőkei tavakat céloztuk meg. Nem riadtunk vissza a földúttól sem. Ócsárdig földutakon haladtunk. Ócsárd után ....(Ha érdekel nézd végig a fényképeket. Az én túrám 75 km, a Péteré kb. 110 km lett, mivel Ő Hosszúhetényből jött.
Lejegyezte: Frigyes a "túravezető".

Képek:
Bodrogi Frigyes fotói


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése