2011.06.04. XX. 2x100 km Baranyában országúti kerékpáros teljesítménytúra

A rendezvény eredeti kiírása

Kerek évfordulóhoz érkezett a 2x100, idén lett 20 éves! Nagy lelkesedéssel készültünk mi rendezők, és hasonló lelkesedéssel készülhettek a résztvevők is, amit a rendezvényt megelőző napok sok-sok telefonhívása jelzett. Reménykedtünk a jó időben.
Egész héten változékony idő volt, ez nem volt másképp a teljesítménytúra napján sem. Reggel 7.00-kor borognós idő fogadta a túrára nevezőket. A 9.00-ig tartó nevezés alatt egyszer meg is mutatta magát az eső. Végül a 100km-es távra 56 fő, a 200 km-es távra 19 fő nevezett. A nap folyamán eleinte nem kellett a tűző nappal kűzdeni, de később kitisztult az ég. A fülledt hőség és a 100-as táv sok szintkülönbsége megdolgoztatta a csapatot. Délutánra leszakadt az ég, mintha dézsából öntötték volna. De ez a zuhany már "csak" a 200-asokat és néhány a célba igyekvő rendezőt érintett.
Sokaknak tetszett a 100-as távon Kisvaszar-környéki szakasz, a 200-as körön pedig az Adorjás környéki kiváló aszfalt, mely remélem feledtette a közlekedésbiztonsági okokból bekerülő Bogád-hirdi átkötő út viszontagságait.
Jómagam a célban találkozhattam a társasággal, ahol kiváló hangulat alakult ki a beérkezők között. Örülhetett az aki már maga mögött tudhatta a vállalt távot, illetve búzdíthatta azokat akik "nem voltak 100-asok" vagyis a 200 km-es távra nevezve még jókora út állt előttük.
Mindenkinek járt egy-egy szelet a 20 éves szülinapi tortából. Szokás szerint díjaztuk a legidősebb és legfiatalabb résztvevőt. A legidősebb egyik klubtársunk, Kis Hegedűs József (64), a legfiatalabb Horváth Adrián (14) volt. Mindketten a 100 km-es távot teljesítették.
Külön elismerést érdemel Tárnai Márta klubtársnőnk, aki egyedüli hölgyként teljesítette a 200 km-es távot, ráadásul MTB-vel!

Minden résztvevőnek köszönjük a megjelenést, találkozunk jövőre újra, június első szombatján a XXI. 2x100-on!

Lejegyezte: Keményfi Balázs

Eredmények:
114 km-es táv 1300 m szint eredményei
205 km-es táv 1785 m szint eredményei

Képek:
Rajt - Arató Csongor fotói)
Cél - Keményfi Balázs fotói
Nyári László fotói
2. és 4. EP - Freilits Rolf fotói
Rostás László fotói
Tamás József fotói
Tárnai Márta fotói


Ha valakinek vannak a rendezvényről Internetre feltöltött képei, küldje el a linket a kemenyfi@freemail.hu címre, hogy felkerülhessenek erre az oldalra.


Köszönjük munkájukat a rendezőknek is:
Rajt: Arató Csongor, Keményfi Márti, Müller Éva
1. és 5. EP. Gelencsér Gábor
2. és 4. EP. Freilits Rolf, Nagy Ági
3. EP. Lovas Mónika
6. EP, Cél: Keményfi Balázs, Keményfi Márti
Táblázás, söprű: Sárszegi Attila
Kitűző, emléklap: Lévai Gábor http://www.levaigabor.com/, PITE

.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése